RT-PCR

Primärsträngs-syntes är inte endast en primärsträngs-syntes. Både med hänsyn till fel i kloningar, avsaknad av full-längdsprodukter, sensitivitet och effektivitet har det kommit mycket mer fokus på detta steg än på själva PCR’en. Möjligheten att välja mellan olika RT enzymer i första hand till kloning eller detektion eller olika RT-temperaturer gör att du nu har en chans att optimera ditt resultat med hänsyn till den senare användningen av ditt cDNA.

 
Utvalda produkter 

AffinityScript™ Multiple Temperature Reverse Transcriptase

Med detta enzyme har du möjlighet för att köra din RT-reaktion i 37-55°C och därmed reducera eventuella problem med sekundära strukturer. På grund av effektiv bindning till RNA templaten ger enzymet hög sensitivitet, stort utbyte och med möjligheten för full längd cDNA ända upp till 20 kb.
 

AccuScript® High Fidelity Reverse Transcriptase

Kloning, sekvensering eller proteinexpression – så skall du välja AccuScript® High Fidelity Reverse Transcriptase. Använder du ett standard RT enzym tillsammans med ett high-fidelity DNA polymerase så kan upp till 90% av dina sekvensfel komma från RT-enzymet!
AccuScript® ger mer än 7 gånger färre fel på 1 kb fragment och med full-längds cDNA upp till 20 kb är du garanterad ett cDNA av bästa kvalité.
 

Leverantörer

Se alla leverantörer