Immunhistokemi

Du kan hos AH diagnostics hitta många hjälpmedel som underlättar dina immunprojekt. Cirka 25 leverantörer från hela världen finns i AH diagnostics portfölj inom immunreagenser till forskning och rutin (IVD). Vi kan erbjuda produkter till applikationer såsom: ELISA, IHC, flow, ICC, IF och WB. Nedan kan du läsa mer om vårt produktsortiment.  
 

Förbehandling

Till förbehandling har vi ett stort urval av både blockeringsreagenser, buffertar för antigen-demaskering och enzymer för epitope retrieval.
 

Primära antikroppar

Vi kan erbjuda monoklonala antikroppar från mus och polyklonala antikroppar från kaniner, får, getter och grisar. Som något speciellt har vi monoklonala antikroppar från kaniner (RabMab), där uppnås högre affinitet och sensitivitet. Som exempel på RabMab kan nämnas antikroppar mot CD3, Cyclin D1 och Östrogen-receptorn.
 
Vi har CE-märkta och IVD-godkända antikroppar för rutinbruk och en lång rad primära antikroppar för forskningsrelaterade områden, såsom; angiogenes, apoptos, cancermarkörer, cellcykel, DNA replikation och reparation, hematopoes, infektion, neurobiologi, oncogenes, stamceller och tumör suppressorer.
 

Detektionssystem

De gängse streptABComplexen används av många inom forskning, men de biotinfria, polymerbaserade detektionssystemen vinner mer och mer utrymme. Vi kan erbjuda en rad detektionssystem för IHC, där du uppnår en optimal signal-to-noise ratio. Därutöver säljer vi MOM (Mouse-on-Mouse), som är detektionssystemet för mus-antikroppar man användar på vävnad från möss.
 

Sekundära antikroppar

AH diagnostics har sekundära antikroppar i många varianter – F(ab’)2 , Fab, samt absorberade mot till exempel human. Vi har nästan hela spektrat av fluorokrom-, biotin- och enzym-konjugerade sekundära antikroppar. Vi kan hitta en sekundär antikropp till nästan alla applikationer. Du kan söka efter antikroppar via vår leverantörslista.
 

Färgreaktionen / Visualisering

Till själva färgningen/visualiseringen finns ett stort sortiment av kromogen/substrat.
 
 
 
 
 

Sök i webshop

Ange katalognummer, produktnamn, leverantör, eller en kombination


 
 

Länk till leverantör

LabVision

Cell Marque

Leverantörer

Se alla leverantörer