High-Fidelity PCR 

Sedan Pfu High-Fidelity DNA polymerase lanserades år 1992 har Stratagene (nu Agilent) varit den absolut ledande leverantören av High-Fidelity PCR enzymer.
Agilent (Stratagene) har bland annat funnit en lösning på dUTP inhibering av PCR reaktioner, så att du med deras enzymer får en säker amplifiering, även med långa templat.
Likaledes har de PCR enzymer med marknadens lägsta grad av amplifikationsfel, vilket resulterar i färre sekvensfel i dina PCR produkter.
 
Agilent (Stratagene) erbjuder också en rad enzymer med lägre fidelity. Dessa produkter ger dig bättre proof-reading än ett vanligt Taq, och än mer stabil amplifiering av alla sorters DNA-templat. De är därför ett bra val som ett standardenzym på laboratoriet.

 
Utvalda produkter

PfuUltra® II Fusion HS DNA Polymerase

Marknadens tillförlitligaste DNA polymerase och därför det bästa valet vid kloningsapplikationer. Samtidigt gör fusionspolymerasen att PfuUltra® II har en högre processivitet, vilket ger dig kortare PCR-tider och mer PCR produkt.
 

Herculase® II Fusion DNA Polymerase

Med en fidelity motsvarande nativ Pfu och en ytterligt pålitlig amplifiering av alla sorters target, inkl. GC-rika, är Herculase® II det säkra valet till alla laboratoriers dagliga applikationer. Dessutom med ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Sök i webshop

Ange katalognummer, produktnamn, leverantör, eller en kombination


 
 

Länk leverantör

High-Fidelity PCR

Leverantörer

Se alla leverantörer