Leverantörer - Diagnostik

Till vårt diagnostiska produktområde har vi valt ut en rad leverantörer, som levererar godkända reagenser, kits och instrument. Genom att klicka på namnet vidareskickas du till leverantörens egen hemsida.

 

Cell Marque Corporation

Stort urvalg av centrala IVD-godkända antikroppar till diagnostik. Monoklonala mus- och kaninantikroppar samt polyklonala antikroppar av hög kvalitet till alla IHC-platformar.

Ytterst känsligt HiDef Detection™ Polymer System med en amplifier till forstärkning av båda mus- och kaninantikroppar. Fler förbehandlings- och skylningsbuffere.

DIAsource Internationell leverantör, som utväcklar och producerar diagnostiska, IVD-godkända RIA och ELISA kit för endokrinologi och infektionssjukdomar.
DRG
Leverantör av ELISA kit, RIA kit, Saliv ELISA kit (autoimmun, diabetes, endokrinologi, fertilitet, tumör, virologi, farmakologi, infektionssjukdomar, neuropeptider, mineral metabolism).
Enzo Life Sciences

Enzo® Life Sciences producerar proteiner, peptider, små molekyler samt inmärkningsprober och kit. Enzo® Life Sciences omfattar nu även ALEXIS®, ASSAY DESIGNS® och STRESSGEN® vilket betyder att de är marknadsledande på forskningskit. 

Fast Track Diagnostics

 Specialiserar sig på design, utveckling och tillverkning av detekteringskit till infektionssjukdomar anpassade för det kliniska behovet, exempelvis syndromiskt grupperade realtids PCR-multiplexkit.

Grifols
Grifols tillverkar ett komplett ELISA-analys system med produktnamnet Triturus. ELISA-systemet utför automatiskt alla steg i en ELISA, utan ingripande från användaren. Instrumentet innehåller pipetteringshuvud för överföring av prov och reagens från rör till plattor, platt-tvätt, inkubator med skak, spektrofotometer för avläsning och programvara för datanalys.
ImmunoVision Producent av PowerVision™ - ytterst känsligt, biotinfritt detektionssystem för IHC och ISH. 
Mitogen

Tillverkar instrument förkonstruktion av TMA block (Tissue Micro Array) och SampleFreezer infrysningssystem. TissueMicro Arrayer MiniCore3 är ett unikt och enkelt semi-automatiskt system med stansar i olika storlekar och full spårbarhet. SampleFreezer systemet utnyttjat Isopentan vid -80°C och är anpassat till snabb infrysning av olika format (cryostathållare, cryorör mm.)

The Binding Site Autoimmun Diagnostik. Subklasse (Human IgG and IgA). Freelite kits (Myeloma diagnostik, MGUS).
Thermo Fisher Scientific Många spännande produktområden. IVD- och forskningsantikroppar för IHC, högsensitiva kanin monoklonala antikroppar. Immunfärgnings- och förbehndlingsinstrument – Autostainer™ och PT Module.
Zeta Corporation
Leverantör av mono- och polyklonala antikroppar optimerade för IHC.
Zytovision
Stort urval av IVD/CE godkända kvalitetsprober för diagnostik, både FISH och CISH analyser.
 

 

Leverantörer

Se alla leverantörer